TAKAISIN
  • Energisyyttä lisäävä
  • Adaptogeeninen yrtti
  • ”Intian Ginseng”

Ashwagandha -ravintolisää on käytetty tuhansien vuosien ajan Intiassa ja saanut nimityksen ”Intian Ginseng”, sen samankaltaisten vaikutusten vuoksi. Tärkeimmät vaikuttavat aineet ashwagandhassa ovat alkaloidit ja laktonit.

Aswagandha on adaptogeeni, jolla uskotaan olevan fyysistä ja henkistä suorituskykyä lisäävää vaikutusta. Lisäksi sen uskotaan vahvistavan elimistön omaa vastustukykyä ja tukemaan elimistön palautumista stressistä. Ashwagandha on yksi maailman kuuluisimmista lemmenrohdoista. Ashwagandhan uskotaan tuovan apua seksuaaliterveyden erinäisille osa-alueille kuten libidoon ja hedelmällisyyteen.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti) kerran päivässä.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Aineosat per suositeltu vuorokausiannos (1 tabletti): 
Withania somnifera juuren uute (Ashwagandha) 375 mg
– josta withanolidejä 1,3% eli 5,63 mg

Ainesosat: Withania somnifera juuren uute (Ashwagandha), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), täyteaine (tärkkelys),  paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Tuote saattaa sisältää maidon, soijan, kananmunan, vehnän, sellerin tai sinappikasvin jäämiä.


Innehåll per rekommenderade daglig dos (en tablett): 
Ashwagandha rötter pulver (Withania somnifera) 375 mg
 – en av withanolider 1,3% eli 5,63 mg

Ingredienser: Ashwagandha rötter pulver (Withania somnifera), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), fyllnadsmedel (stärkelse), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). Kan innehålla spår av  mjölk, sojabönor,  veten, ägg, selleri, senapsfrö.

Doseringsanvisning:  Ta rekommonderade daglig dos (en tablett) varje dag.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit Ashwagandha 90 Tabs.”

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 50%
Poisto

TREC WEAR Trec ...

16.00  8.00  Osta
ALE 40%

Treenivyö

23.00  13.80  Osta
ALE 40%
-40%

4 varastossa

Holdall Bag Treenilaukku
Holdall Bag Treenilaukku

Holdall Bag Tre...

38.90  23.35  Osta
ALE 49%
Poisto

Miesten Pro Sei...

49.00  25.00  Osta
ALE 40%
-40%

SmartShake Orig...

9.80  5.90  Osta