TAKAISIN
 • Tehostaa kehon omaa testosteronin tuotantoa
 • Todistetusti toimiva testosteronin lisääjä
 • Purkissa 133 päiväannosta 100% D-asparagiinihappo

DAA Ultra säätelee luonnollista endogeenisen testosteronin synteesiä. Tuotteen D-asparagiinihappo on farmaseuttista laatua, sisältäen oikeassa muodossa olevaa asparagiinihappoa. Se lisää testosteronin synteesiä kolesterolista. Korkeat testosteritasot edistävät anaboliaa, nopeuttaen lihaskudoksen kasvua. DAA Ultra parantaa urheilijan tehokkuutta ja seksuaalista toimintaa.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa: Puola

 

3 arviota tuotteelle DAA Ultra 400g

 1. Jani Pernell

  Tutkitusti toimiva testosteroniboosteri! Suora vaikutus treenitehoihin ja palautumiseen. Tätä tuotetta kannattaa pitää mukana, varsinkin jos ollaan dieetillä. Miehillä testosteronin eritys alkaa hiipumaan kun rasvat alkavat olla alhaisissa lukemissa. Aivan MUST tuote varsinkin jos dieetti aiotaan vetää kilpailulavoille asti. Makuna tuo appelsiini on hyvä! Olen ottanut aamuisin 3g ja ennen nukkumaan menoa toiset 3g.

 2. Jani Pernell

  Tutkitusti toimiva testosteroniboosteri! Suora vaikutus treenitehoihin ja palautumiseen. Tätä tuotetta kannattaa pitää mukana, varsinkin jos ollaan dieetillä. Miehillä testosteronin eritys alkaa hiipumaan kun rasvat alkavat olla alhaisissa lukemissa. Aivan MUST tuote varsinkin jos dieetti aiotaan vetää kilpailulavoille asti. Makuna tuo appelsiini on todella hyvä! Olen ottanut aamuisin 3g ja ennen nukkumaan menoa toiset 3g. Toimii!

 3. Ikämies

  Tässä on kyllä toimiva apu nelikymppisen miehen testoihin. Ollut käytössä jo pari vuotta. Lämmin suositus kaikille ikämiehille!

Lisää arvio

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 40%
Poisto

Unisex Pro Seir...

45.00  27.00  Osta

1 varastossa

t VITAMIN D3+K2 CALCIUM
ALE 40%

Kill It 318g

42.90  25.75  Osta
ALE 40%

T-SHIRT DOUBLE ...

15.00  9.00  Osta

Cla & Gree...

18.00  Osta
ALE 44%
Poisto

MICELLAR CASEIN...

17.85  10.00  Osta
ALE 40%
-40%

SmartShake Orig...

9.80  5.90  Osta
ALE 62%
Poisto

Legginsit, sini...

45.00  17.00  Osta