TAKAISIN

HUOM!! PARASTA ENNEN 08/20

  • Ylistetty treenilaturi
  • Korkeat pitoisuudet tehokkaita stimulantteja
  • Laadukkaat pumppiaineet
  • 40 annosta!

Kraken -tehonlisääjä on paljon puhutun Sparta Nutrition valmistajan PWO helmi! Tämä ylistetty tehonlisääjä sisältää korkeat pitoisuudet toivimimpia ja tehokkaimpia stimulantteja. Kraken ei jätä kylmäksi, vaan puskee huikeat virrat päälle! Puolestaan kovat pumpit varmistaa sitrulliinimalaatti ja beta-alaniini. Tällä kombolla on meininki päällä joka treenissä!

Käyttöohje: Ravista purkkia ennen annosmitallisen ottamista. Sekoita annos (1 annosmitallinen = 8 g)  200 millilitraan vettä. Nauti 30 minuuttia ennen treeniä. Suositeltu vuorokausiannos 8 grammaa.

Huomioitavaa: Ei testattaville urheilijoille. Sisältää suuren määrän kofeiinia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Suojaa auringonvalolta.

HUOM: Spartan Nutrition on valinnut ekologisuuden tien valitsemalla purkeissa ohuen muovikerroksen vaihtoehdon. Tästä johtuen purkit lommoutuvat helposti kuljetuksessa, postituksessa ja säilytyksessä. Lommoutumisesta huolimatta tuotteen sinetti ja sisältö ovat täysin kunnossa.

Alkuperämaa: Yhdysvallat

 

Aktiiviset ainesosat per annos (8 g):

Niasiini 20 mg (125 % suositellusta päivittäissaannista)
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 5,5 mcg (229 % suositellusta päivittäissaannista)
L-sitrulliini 2 g
Beeta-alaniini 1.6 g
Hydromax -glyserolijauhe (65 % glyserolia) 1 g
Tauriini 500 mg
N-Asetyyli-L-Tyrosiini 250 mg
Vaso-6 150 mg
TeaCrine (teakriini) 125 mg
Kofeiini 125 mg
Teobromiini 25 mg
Kaakaon siemenuute 15 mg

Muut ainesosat: Akasiakumi, luonnolliset ja keinotekoiset makuaineet, piidioksidi, kalsiumsilikaatti, sitruunahappo, sukraloosi, asesulfaami-K, omenahappo.

1 arvio tuotteelle Sparta Nutrition Kraken 320g

  1. JP

    Parhaat pumpit!

Lisää arvio

Selasit näitä tuotteita viimeksi