TAKAISIN
  • Runsaasti magnesiumia ja kaliumia
  • Ylläpitää elektrolyytti tasapainoa
  • Vähentää kramppeja ja väsymystä
  • Vaikuttaa lihaksiston normaaliin toimintaan
  • Pitää luuston kunnossa

Mag Plus B -ravintolisä täydentää päivittäistä magnesiumin, kaliumin ja B6-vitamiinin saantia. Kuntoilijoille ja urheilijoille on tärkeää,että olennaisia elektrolyytti tasapainoon vaikuttavia mineraaleja saadaan riittävästi. Päivittäinen magnesiumin saantisuositus on 5 mg jokaista painokiloa kohden. Saannin tarve korostuu kuitenkin enemmän lapsilla, vanhuksilla ja aktiivisilla ihmisillä.

Magnesium ylläpitää normaalia hermoston ja lihaksiston toimintaa ja on olennainen tekijä elektrolyyttitasapainossa. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä, vaikuttaa luuston ja hampaiden terveyteen ja normaaliin aineenvaihduntaan. Magnesiumin liian vähäinen määrä voi vaikuttaa myös epäsuorasti proteiinisynteesin tehokkuuteen.

Mag Plus B:n kalium on erittäin tärkeä elektrolyytti- ja nestetasapainolle sekä vaikuttaa useisiin elimistön prosesseihin, kuten positiivisesti verenpaineeseen sekä hermoston- ja lihaksiston toimintaan.

B6-vitamiini osallistuu moniin kehon toimintoihin, esimerkiksi edistäen hormonitoiminnan säätelyä. Kyseinen vitamiini osallistuu myös normaaliin veren punasolujen muodostumiseen. Yksi sen tärkeistä rooleista on myös kehon vitamiini- ja mineraalisynteesin säätely. Tätä kautta lisätty B6-vitamiini edistää magnesiumin vaikutusta.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

1 arvio tuotteelle Mag Plus B 90 Tabs.

  1. Niko M.

    Oon saanu nukuttua paremmin kun oon käyttäny tätä tuotetta

Lisää arvio

Selasit näitä tuotteita viimeksi

Shaker 600ml

3.75  Osta
ALE 44%

Bad ASS Amino 5...

26.75  15.00  Osta
ALE 40%

Reckless 146g

39.00  23.40  Osta
ALE 40%

Vandal 225g

19.50  11.70  Osta
ALE 40%

Hoodie Jacket, ...

39.00  23.40  Osta
ALE 40%

Kraken 320g

38.90  23.35  Osta