TAKAISIN
  • Uniikki monivitamiini liikkuvalle ihmiselle
  • Erilliset annokset aamulle ja illalle
  • Optimoidut vitamiinien ajoitukset ja määrät
  • Täydentää tehokkaasti vitamiinien ja mineraalien saantia

Multivitamin Day & Night -ravintolisä on uniikki ja monipuolinen multivitamiini, joka on jaoteltu aamulla ja illalla otettaviin annoksiin. Suunnittelussa on optimoitu vitamiinien ja mineraalien imeytyminen jakamalla ainesosat niiden ottamisen kannalta otollisimpiin aikoihin ja huomioitu vitamiinien imeytymiseen vaikuttavat negatiiviset ristivaikutukset. Suurimmassa osassa markkinoilla esiintyvistä multivitamiinivalmisteista on keskenään ristiriitaisia aineosia, jotka samanaikaisesti otettuna estävät toistensa imeytymisen.

Mikroravintoaineiden puute voi aiheuttaa erilaisia oireita kuten väsymystä, huimausta, huonomman palautumisen harjoittelusta ja immuunijärjestelmän toiminnan heikentymistä.

Tämä multivitamiini sisältää olennaisimmat vitamiinit, mineraalit, välttämättömät rasvahapot ja ainesosat. Multivitamin Day & Night sopii erinomaisesti täydentämään ruokavaliota ja varmistamaan, että kehosi saa sen tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Multivitamin Day & Night 180 kaps.”

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 44%

Bad ASS Amino 5...

26.75  15.00  Osta
ALE 40%

Longsleeve Comp...

27.00  16.20  Osta
ALE 40%

Full As F*ck 38...

41.90  25.15  Osta
ALE 50%

PRE-WORKOUT PRO...

31.90  15.95  Osta
ALE 27%

CatzKill 295g

27.35  19.90  Osta
ALE 40%

T-SHIRT DOUBLE ...

15.00  9.00  Osta