TAKAISIN
  • Laadukasta Omega-3 rasvahappoa
  • Luonnollinen EPA ja DHA lähde
  • Edistää sydämen ja verisuonten terveyttä
  • Helposti nieltävät geelikapselit
  • Sopivan suuri annostus

Omega 3 2000 ravintolisä sisältää runsaan annoksen tärkeitä rasvoja!  Omega-3-rasvahapot ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka on saatava ravinnosta. Jos ruokavaliossa ei ole runsaasti kalaa tai muita laadukkaita Omega 3 lähteitä on lisäravinnemuotoinen Omega 3 vaihtoehto.

Omega 3:n sisältämät EPA- (eikosapentaeenihappo) ja DHA-rasvahappojen (dokosaheksaeenihappo) merkittävin tehtävä on edistää sydämen ja verisuonten terveyttä. Lisäksi niillä on merkittävä rooli aivojen terveyden ja normaalin näön edistämisessä.

Runsaan annostuksen vuoksi jo kaksi kapselia riittää! Yhdessä paketissa 60 päivän annokset. Laadukkaiden kapselimateriaalien vuoksi FA Omega 3 2000 kapselit eivät haise kalalta. Helposti nieltävät kapselit.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (2 kapselia ) päivittäin. Ota annos minkä tahansa aterian kanssa tai aterian jälkeen.

Huomioitavaa: Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Suosittelemme monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä käytä tuotetta jos olet allerginen ainesosilla. Jos sinulla on hemofilia, otat verenohennus lääkkeitä, olet raskaana tai imetysvaiheessa ota yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotettu tehtaalla, jossa prosessoindaan maitoa, soijapapuja, kananmunia ja pähkinöitä.

Alkuperämaa: Puola

Sisältö per kapseli / per vuorokausiannos:
Kalaöljy 1000 mg / 2000 mg
EPA 180 mg / 360 mg
DHA 120 mg / 240 mg
E-vitamiini 5 mg (42 %*)/ 10 mg (83 %*)
* = % suositellusta vuorokausisaannista

Aineosat: Kalaöljy (Omega 3 lähde), kapselit (gelatiini, puhdistettu vesi, humektantti (glyseroli)) ja E-vitamiini (DL-alfa-tokoferoli).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FA Omega 3 2000 120kaps.”

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 62%
Poisto

Urheilurintsika...

26.00  10.00  Osta
ALE 40%

Trec Team miest...

45.00  27.00  Osta

Varastossa

COCONUT OIL
ALE 41%

Strong gloves

16.85  10.00  Osta