TAKAISIN
  • Uuden sukupolven glutamiinivalmiste
  • Sisältää l-glutamiinia, tauriinia ja beta-glukaania
  • Tehostaa palautumista huomattavasti

Premium Glutamine GL6 -ravintolisä on uuden sukupolven glutamiinivalmiste, jossa on käytetty korkealaatuisia L-glutamiinin muotoja, tauriinia sekä beta-glukaania. L-glutamiini tutkitusti lisää vastustuskykyä ja vähentää tulehdusten määriä urheilijoissa. L-glutamiini myös tehostaa proteiinisynteesiä ja glykogeenin varastoitumista. Premium Glutamine GL 6 annoksessa on neljää eri glutamiinin muotoa: Glutamiini alfa-ketoglutaraattia (2000mg per annos), L-glutamiini peptidejä (1000 mg per annos), l-glutamiinia (1000 mg per annos) ja l-glutamiini malaattia (1000mg per annos). Useita eri glutamiinin muotoja käyttämällä varmistetaan tasainen ja pitempiaikainen imeytyminen.

L-glutamiinin avulla saadaan myös epäsuorasti lisättyä glutationin määrää elimistössä. Glutationi on antioksidanttisesti vaikuttava ainesosa, joka suojelee soluja vapailta radikaaleilta. Premium Glutamine GL 6 tuotteeseen lisätyllä tauriinilla saadaan huomioitua myös keskushermoston palautuminen, sillä tauriinilla on merkittävä vaikutus keskushermoston toiminnassa. GL6 sisältämä beta-1.3-glukaani on tämän lisäravinteen tehoaine, jolla saadaan tehostetua immuunipuolustusta edelleen.

Käyttöohje: Suositeltava vuorokausiannos 6,5 g (yksi annos). Sekoita annos  (1 mitallinen) 250 millilitraan vettä. Treenipäivinä ota annos heti treenin jälkeen, taukopäivinä ota annos heti herättyäsi. Sopii erinomaisesti esimerkiksi aamupala-smoothien sekaan.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa: Puola

 

Sisältö per annos (6,5g):
Glutamiiniseos 5g, josta:
L-glutamiini AKG 2g
L-glutamiini malaatti 1g
L-glutamiini 1g
L-glutamiini peptidit 1g
Tauriini 1g
Beta 1,3 glukaani 100mg

Muut ainesosat: aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), väri (beta-karoteeni) makeutusaine (sukraloosi).


Innehåll per dosering (6,5g):
Glutamin blandning 5g, en av:
L-glutamin AKG 2g
L-glutamin malat 1g
L-glutamin 1g
L-glutamin peptider 1g
Taurin 1g
Beta 1,3 Glukan 100mg

Andra Ingredienser: aromer, surhetsreglerande medel (citronsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ärgämne (betakaroten), sötningsmedel (sukralos).

Bruksanvisning: Blanda en portion (6,5g) med 250 ml vatten.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FA Premium Glutamine GL6 293g”

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 40%

Leveä nahka vyö...

24.00  14.40  Osta
ALE 40%
Poisto

Unisex Pro Seir...

45.00  27.00  Osta

Varastossa

Shaker 400ml, purppura
ALE 40%

Gelshok treenih...

12.99  7.80  Osta
ALE 49%
Poisto

Miesten Pro Sei...

49.00  25.00  Osta