TAKAISIN
  • Monipuolinen luonnollisten vitamiinien ja mineraalien lähde
  • Nestemäistä merilevää kapseleissa
  • Kätevästi kapselimuodossa

Spirulina -ravintolisä on poikkeuksellisen tehokas sini-viher merilevä. Auttaa ylläpitämään kehon luonnollista tasapainoa eli homeostaasia. Tämä lisäravinne on täydellinen proteiinin, olennaisten rasvahappojen, tehokkaasti imeytyvien mineraalien ja b-vitamiinien lähde. Spirulina on luonnollinen tuote, joka on suunniteltu täydentämään elimistön olennaisia makro- ja mikroravinteita. Auttaa myös parantamaan kehon emäs-happotasapainoa.

Käyttöohje:  Ota annos (2 kapselia) kolmesti päivässä runsaan veden kanssa (300ml). Ota annokset mielellään aterian jälkeen.

Huomioitavaa: Suositeltava vuorokausiannos (kuusi kapselia). Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Alkuperämaa: Puola

 

 

 

 

 

 

Sisältö per annos (2 kapselia): 
spirulina 600 mg

Ainesosat:  soijaöljy, spirulina 30% (Spirulina Pacifica), kapselin kuori (liivate, stabilointiaine (glyseroli)), stabilointiaine (mehiläisvaha) emulgointiaine(lesitiini).


Innehåll per dosering (två kapslar):
spirulina 600 mg

Ingredienser:  sojaolja, spirulina 30% (Spirulina Pacifica), kapselskal (gelatin, stabilisator glycerol), stabilisator (biwax gult), emulgeringsmedel (lecitin).

Bruksanvisning:  Ta en dosering (2 kapsel) 3 gånger varje dag. Ta en dosering efter måltid, med 300 ml vatten.

Information: Dagsintaget bör ej överskridas. Ersätter inte en mångsidig kost. Förvara tätt försluten och oåtkomligt för barn.

 

 

1 arvio tuotteelle Trec Spirulina 60 kaps.

  1. Laura

    Spirulina on ollut mulla käytössä aiemmin jauheena smoothiessa, mutta nyt kun löysin nämä kapselit, niin nämä on tosi käteviä ottaa joka päivä! 🙂

Lisää arvio

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 40%

Leveä nahka vyö...

24.00  14.40  Osta
ALE 40%
Poisto

Unisex Pro Seir...

45.00  27.00  Osta

Varastossa

Shaker 400ml, purppura
ALE 40%

Gelshok treenih...

12.99  7.80  Osta
ALE 49%
Poisto

Miesten Pro Sei...

49.00  25.00  Osta