TAKAISIN
  • 2000 mg kalaöljyä per kapseli
  • Helposti nieltävät geelikapselit

Nutri Works Strong Omega-3 on korkealaatuinen puhdas kalaöljyvalmiste. Strong Omega-3 kapseleiden kalaöljy on mahdollisimman vähän prosessoitu ja luonnollisessa muodossa. Nutri Works Strong Omega-3 kalaöljykapselit eivät röyhtäytä.

Tietyt rasvahapot ovat ihmiselle välttämättömiä, mikä tarkoittaa sitä, että elimistö ei pysty itse valmistamaan niitä, vaan ne täytyy saada valmiina ravinnosta. Tällaisia välttämättömiä rasvahappoja ovat omega-3-sarjan alfalinoleenihappo ja omega-6-sarjan linolihappo. Linolihappoa saamme ravinnosta helposti tarpeeksi, mutta alfalinoleenihappoa tai siitä muodostuvia eikosapentaeenihappoa eli EPAa ja dokosaheksaeenihappoa eli DHAta on vaikeampi saada pelkästä normaaliruoasta riittävästi. Siksi kalaöljyvalmisteiden käyttö on usein perusteltua. Urheilijoille ja kuntoilijoille tiedetään olevan etua riittävästä omega-3-rasvahappojen saannista. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

Käyttöohje: Ota suositeltu vuorokausiannos (2 kapselia ) päivittäin. Ota annos minkä tahansa aterian kanssa tai aterian jälkeen.

Huomioitavaa: Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Suosittelemme monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntapaa. Älä käytä tuotetta jos olet allerginen ainesosilla. Jos sinulla on hemofilia, otat verenohennus lääkkeitä, olet raskaana tai imetysvaiheessa ota yhteyttä lääkäriisi ennen tuotteen käyttöä. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Alkuperämaa: Suomi

Sisältö per kapseli:
Kalaöljy 1000 mg
EPA 180 mg
DHA 127 mg

Ainesosat: kalaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (luontainen tokofeloliuute)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutri Works Strong omega-3 120 kaps.”

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 50%
Poisto

TREC WEAR Trec ...

16.00  8.00  Osta
ALE 50%
Poisto

TREC WEAR Trec ...

16.00  8.00  Osta

2 varastossa

VITAMIN D3 2000 IU 60 caps.
ALE 40%
-40%

Vetoremmit

11.50  6.90  Osta