TAKAISIN
  • Puhdasta L-arginiini-alfaketoglutaraattia (A-AKG)
  • Ei ylimääräisiä täyteaineita
  • Lisää typpioksidituotantoa (NO)
  • Lisää verenvirtausta ja pumppia lihaksissa
  • Parantaa suorituskykyä

Ostrovit Supreme Pure A-AKG pumppivalmiste täysin puhtaasta L-arginiini-alfaketoglutaraatista. Ei täyteaineita vain puhdasta A-AKG:tä! Tämä aminohappo on arginiinin ja alfa-ketoglutaraattihapon suola, joka toimii typpioksidin esiasteena. Supreme Pure A-AKG on suosittu ainesosa itse tehdyissä pumppia lisäävissä juomissa.

Ostrovit Supreme Pure  -lisäravinteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Käyttöohje: Sekoita annos (5 grammaa = 1 mitallinen) 100-150 millilitraan vetät tai mehua. Treenipäivinä ota suositeltu vuorokausiannos (10 grammaa) 30 minuuttia ennen treeniä.

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Ei sovellu lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Säilytä kuivassa 15-25 °C tiiviisti suljettuna. Säilytä auringonvalolta suojattuna. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Saattaa sisältää ainesosia maidosta, soijasta maapähkinästä, muista pähkinöistä, seesaminsiemenistä, kaurasta, kanamunista, äyriäisistä tai kalasta.

Alkuperämaa: Puola

Ravintosisältö per 100 g / per annos (5 g):
L-arginiini-alfaketoglutaraatti 100 g / 5 g
 – josta L-arginiinia 66 g / 3300 mg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OstroVit Supreme Pure A-AKG 200g”

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 40%

Leveä nahka vyö...

24.00  14.40  Osta
ALE 40%
Poisto

Unisex Pro Seir...

45.00  27.00  Osta

Varastossa

Shaker 400ml, purppura
ALE 40%

Gelshok treenih...

12.99  7.80  Osta
ALE 49%
Poisto

Miesten Pro Sei...

49.00  25.00  Osta