TAKAISIN
 • Elektrolyyteillä vahvistettua Vitargoa
 • Useita raikkaita makuja
 • Parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä

Vitargo Electro Energy avulla saat treeneihin virtaa ja paremmat pumpit. Patentoitu Vitargo ® on suunniteltu treenien hiilihydraatin lähteeksi. Vitargo Electro Energyyn lisättyjen elektrolyyttien avulla nesteytät kehoasti tehokkaammin ja varmistat suolojen saannin.  Vitargolle tunnusomaista on korkea molekyylipaino ja poikkeuksellisen alhainen osmolaliteetti.

Vitargon hiilihydraatit  pystyvät tunkeutumaan ruoansulatuskanavasta heti lihaksiin antaen lihaksillesi ravintoa poikkeuksellisen tehokkaasti. Vitargo Electro Energy -ravintolisä täydentää lihasten glykogeenin 80% nopeammin kuin glukoosi tai  maltodekstriini. Riittävän nopeasti imeytyvän hiilihydraatin saanti treenin ympärillä parantaa suorituskykyä kaikissa urhelulajeissa.

Alkuperämaa Puola

Huomioitavaa: Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

 

7 arviota tuotteelle Vitargo Electro Energy 2100g

 1. Jani Pernell

  Olen tämän tuotteen suurkuluttaja! Vitargo on merkittävimmistä tuotteista kun puhutaan palautumisen nopeuttamisesta, jaksamisesta itse treeneissä jne jne. Mulla on tapana ottaa Vitargoa ennen treeniä, sen aikana ja vielä palautumisjuomassakin. Pineapple ja peach lempimakuina! Hintakin edullinen. Extrabonuksena että se vielä sekoittuukin hyvin! Monet muiden merkkien valmistamat Vitargot tuppaa paakkuuntumaan ja jää klönttejä. Tässä ei 🙂

 2. Tomi Pihlava

  Parasta mitä voi olla!! sekoituu hyvin ja maistuu hyvälle,orange ja peach nyt käytössä seuraavana pineapple kokeiluun.Treenissä kuluu noin 150-200g kerralla joten jokunen pönttö on tullut käytettyä:)

 3. Sabina S.

  Treenijuomana on toiminut loistavasti ja maku on herkullinen (pineapple). Sekoittuu hyvin ja sopii käyttää vaikka Trec:n BCAA G-Forcen kaverina. Tästä tuotteesta on ehdottomasti tullut kestosuosikki!

 4. rosalia.ekroos (varmistettu kirjoittaja)

  Muuta huonoa en tästä tuotteesta keksi kuin sen, että ei voi enää kokeilla muita makuja, kun rakastuu yhteen ja tilaa aina sen. 🙂 Voi pineapple…

 5. Timo Ekman

  Erittäin hyvä hiilihydraatti valmiste!! Itse käytän tuotetta palautusjuomassa, ja treenin aikana, kisakaudella myös ennen treeniä. Sekoittuu/ imeytyy hyvin ei klönttejä, toimii takuu varmasti!

 6. Samuli Siitari (varmistettu kirjoittaja)

  Treenin aikana toimii todella hyvin. Imeytyy nopeasti verenkiertoon eikä jää hölskymään mahaan. Ananas on oma lempimaku. Vähän kallis valmiste, mutta jos haluat laadukasta hiilihydraattia koviin ja pitkiin treeneihin ja olet tavoitteellinen treenaaja, niin mielestäni siinä kohti kannattava investointi.

 7. Ville T.

  Toimii mukavasti pumppitreenissä. Parhaimman makuinen Vitargo

Lisää arvio

Selasit näitä tuotteita viimeksi

ALE 40%

T-SHIRT DOUBLE ...

15.00  9.00  Osta

Cla & Gree...

18.00  Osta
ALE 44%
Poisto

MICELLAR CASEIN...

17.85  10.00  Osta
ALE 40%
-40%

SmartShake Orig...

9.80  5.90  Osta
ALE 62%
Poisto

Legginsit, sini...

45.00  17.00  Osta
ALE 40%
-40%

6 varastossa

BCAA Powder 400g

BCAA Powder 400...

32.50  19.50  Osta
ALE 40%

AK-47 240g+ AK-...

37.50  22.50  Osta
ALE 40%

CatzKill 295g

27.35  16.40  Osta